Fascination About انگور
Fascination About انگور
Blog Article
عناب برای سردردهای ناشی از صفرا مفید میباشد. طرز تهیه : هلیله زرد + هلیله کابلی + تمر هندی + عناب + بنفشه + سپستان + تخم خیار.
ایران همچنان در صدر جراحی بینی جهان؛ آمارها چه میگویند؟
یک شربت خوب مخصوص سرفه و سینه درد و خلط آور و ملین: عناب + انجیر + کشمش + خرما از هر کدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی ۳ فنجان میل شود.
برای افرادی که مرتباً از استرس مزمن یا اضطراب رنج میبرند، مصرف عناب میتواند به راحتی ذهن را آزاد کند و از بدن دربرار عوارض ناشی از قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در معرض هورمونهای استرس محافظت کند.
زیاده روی در هیچ ماده غذایی عقلانی نیست و عناب هم از این قاعده مستثنا نیست. عناب هر چقدر هم مواد فواید داشته باشد ، زیاده روی در مصرف آن باعث زیان هایی به بدن می شود. یکی از این زیان ها باعث اختلال جنسی می شود.
محتوای فیبر موجود در عناب می تواند به بهبود هضم غذا کمک کند و از یبوست جلوگیری کند. مصرف میوهی عناب همچنین با بهبود فرایند گوارش در بدن در ارتباط است. این تاثیر عمدتا به دلیل وجود فیبر در این میوه است؛ ولی ساپونینها و تریترپینهای موجود در عناب نیز با بهینهسازی فرایند جذب مواد مغذی و بهبود تحرکات سالم غذا در مجاری گوارشی در این میان ایفای نقش میکنند.
۱۳. ضد التهاب: عناب دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به کاهش التهاب در سیستم تنفسی کمک کند، تنفس را آسان کرده و علائم سرماخوردگی را کاهش می دهد.
عناب سرشار از آهن و فسفر است که هر دو برای گلبولهای قرمز مهم هستند.
درمان جوش صورت و آکنه : عناب سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است که برای سلامت پوست صورت ضروری هستند. آنتی اکسیدان های موجود در عناب می توانند به راحتی التهابات پوستی مانند جوش و آکنه را درمان کنند.
فیبر موجود در عناب ممکن است بهعنوان غذا برای باکتریهای مفید روده عمل کند و به آنها اجازه رشد بدهد تا بر باکتریهای مضر غلبه کنند.
شربت عناب برای حصبه، درد سینه، سرفه و فشار خون مفید میباشد. طرز تهیه شربت عناب: ۲۰۰ گرم عناب در یک لیتر آب پخته سپس دانههای آن را گرفته با ۷۵۰ گرم شکر مخلوط نموده بپزید تا شربت شود.
هم تحقیقات جدید و هم طب سنتی نشان داده است که مصرف مرتب عناب باعث کاهش سطح کلسترول و تریگلیسریدها در خون میشود.
عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده میشود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده مینمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده میشود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.
۱۵. تسکین دهنده: عناب اثر تسکین دهنده ای بر گلو و سیستم تنفسی دارد که می تواند به کاهش سرفه و علائم گلودرد مرتبط عناب پلو با سرماخوردگی کمک کند.